Over ons

Over ons en ons bedrijf

Giga Totaalbouw is gespecialiseerd in bouw, sloop en onderhoud van woningen of bedrijfspanden en realiseert vakkundig al uw bouwplannen. Of u een aanbouw, dakopbouw, restauratie of renovatie in gedachten heeft, u kunt met al uw projecten bij ons terecht.

Wij hebben al jaren ervaring in alle sectoren. Wij kunnen u daarom ook met trots zeggen dat wij Totaalbouw zijn en wij u met al uw bouw, sloop, renovatie of hoveniers klussen kunnen helpen.

Wij garanderen u een kwalitatieve uitvoering van al uw projecten. Wij bieden u graag een oplossing op maat. Wilt u een goed advies voor uw project? Mail ons dan direct voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte.

  • Slopen

  • Bouwen

  • Onderhoud

  • Hovenier

Meer diensten

Beoordelingen

Ik heb mijn huis laten verbouwen door Giga Totaalbouw en ben er zeer tevreden over. Ze hebben dit snel en met hoge kwaliteit opgeleverd. Persoonlijk zou ik Giga totaalbouw aan iedereen aanbevelen.

Rob

Enige tijd geleden heb ik een offerte bij Giga Totaalbouw opgevraagd voor een dakkapel. De prijs was goed en daarnaast was deze snel geplaatst en opgeleverd!

Eline

Ik had dringend een stukadoor nodig voor mijn nieuwe huis. Gelukkig heb ik Giga Totaalbouw gevonden. Het was snel geregeld en alles wat er moest gebeuren is met topkwaliteit uitgevoerd. Ik ben erg tevreden over de snelheid, de kwaliteit en de prijs van Giga Totaalbouw dus zou deze zeker aanraden.

Eduard